Teen työkseni rakennushommia monipuolisesti.

Erikoisosaamisalueeni on hirsirakentaminen (Kontion tehdasasennuksia yli 10 vuotta). Elementtitaloasennuksia olen tehnyt eri talotoimittajille. Nyt viime vuosien aikana on tullut harrastettua tulisijamuurauksia siinä sivussa (uuneja, takkoja,helloja jne).Kauimmaiset työmaat on ollut kuolleenmeren rantaan ja lähin taitaa olla oma koti!

Rakennutin itselleni 4-veto alustaisen nosturiauton jossa on 25 metrinen nosturi(28 tm) taitolla ja henkilökorilla!!
Nostelen myös ristikot ja muut nostot alueellasi!!

Suomi on tullut kierrettyä ristiin rastiin ja nyt olisi tarkoitus vähän pienentää reviiriä ja tehdä enemmän valmiiksi asti asennuksia tässä oulu-koillismaa-kainuu alueella.

Pidän haastavista kohteista ja niitä on kyllä historiassa riittänytkin talotoimittajien joukosta.. En ole laskenut rakennusten määrää, mutta puhutaan kumminkin sadoista kohteista. Kunhan saan itselleni puuverstaan valmiiksi niin valmistan pirttikalustoja koivusta tai männystä.
Tarkoitus on myös alkaa valmistaa pihasaunoja, ulkohuusseja, leikkimökkejä ja roskakatoksia jos aikaa ja kysyntää riittää.

Yrityshistoria

Yritykseni on perustettu syksyllä 2012 sukupolvenvaihdoksen myötä. Isäni (T:mi Esa Konttinen) jäi tuolloin eläkepäiville palveltuaan yli 40 vuotta rakennusyrittäjänä Tampereella ja viimeiset 25 vuotta Taivalkoskella. Pikkupoijjasta asti on kesät menny rakennushommissa ja olen toiminut viimeiset 13 vuotta yrityksen työnjohtajana. Nyt on aika palvella yrittäjänä.

Asiakkaiden kertomukset

Asiakaspalautteet ovat esimerkiksi tehdasasennuksessa aina kiitettävää luokkaa.Jos jotakin negatiivistä on ollut niin se on yleensä siitä että olemme ensin tehneet kohteen valmiiksi ja sitten vasta siivottu jälkemme mutta siinä on ollutkin oppimisen paikka että asiakkaat ei välttämättä keskity siihen että rakennus saa mahdollisimman äkkiä katon päälle vaan se että näyttää likaiselta…

Rakennus Konttinen Oy
Y: 2612876-6

Osoite

Pitkäahontie 152

90900 KIIMINKI

Puhelin.

+358 40 518 7738    captcha

    (Kirjoita viereiset kirjaimet)